Battlefield V 6.0 Güncellemesi: Çıkış Tarihi ve Yama Notları

En yeni Güncelleme Battlefield 5 neredeyse geldi ve bu konuda geliştiriciler, yeni Battlefield 5 güncellemesinin bizim için ne zaman geçerli olacağına dair bir genel bakış sundular. Oyuna hangi yeni şeylerin eklendiğini ve hangi hataların düzeltildiğini anlamamıza yardımcı olacak bir dizi yama notu yayınladılar. 6.0 Güncellemesi 4 Şubat'ta indirilebilir, ancak yeni içerik 6 Şubat'ta yayınlanacak ve yeni bir haritanın yanı sıra silahlar da eklenecek.

6.0 Yayınlanma Zamanı Güncellemesi

Aşağıda, bu güncellemenin size ne zaman sunulacağını yapabilirsiniz.

• PC: 1 AM PT / 4 AM ET / 9 AM GMT / 10:00 CET
• PS4: 2:00 PT / 5 AM ET / 10:00 GMT / 11:00 CET
• Xbox: 03:00 PT / 6 AM ET / 11:00 GMT / 12:00 CET



Battlefield V Güncellemesi 6.0 Yayın Tarihi
Battlefield V (Kredi: DICE)

Battlefield 6.0 Güncellemesi Ayrıntıları

Birincisi, Solomon Adaları adlı bir orman haritası olan yeni harita olacak. Bu harita, harita kadar uzun olan nehirlerle birbirine bağlanan geçitlerle doludur. Sırada, M1A1 Bazooka ve Lunge Mine ile birlikte Type-11 LMB, Model 37 Shotgun ve M2 Carbine olan yeni silahlar var. Bunlar, Bölüm Rütbesi ödülleriyle açılacaktır. Dahası, oyuncu Rank 40'a ulaştığında, Elit komutan Misaki Yamashiro'yu da alacak.

Steve Fisher ve Akira Sakamoto, daha sonra bölümde gelecek olan iki seçkin gruptur. Silahta yapılan değişiklikleri de içerecek olan 6.2'de çok daha fazlası var. Ayrıca uzun süredir talep edilen bir özellik olan tank özelleştirmesi de yolda. Araçlarda, pistin ilk hızlanma üzerindeki etkisini ortadan kaldırdığı gibi değişiklikler var. Bu nedenle, engelli paletleri olan tüm tankların kaçması gerekecek.

Ancak orta ve yüksek hızlı performans hala büyük ölçüde etkileniyor. Bir rakip üzerinde iyi bir açıya sahip olmanın görsel geri bildirimiyle daha iyi eşleşmek için kritik açıyı 10'dan 20 dereceye çıkardılar. AA ve AT HMG'lerin menzili, koaksiyel ile eşleşecek şekilde artırıldı. Mercury'de olduğu gibi bazı büyük düzeltmeler var, tanklarda ortaya çıkan oyuncular artık istemeden yaya olarak bitmeyecekler ve Yeraltı Operasyonu'nda saldıran ekibin Atılımda ortaya çıkmasını engellemeyen bir hata vardı, vb.

Silahlar ayrıca Grease Gun'da Suppressor sesinde bazı değişiklikler yapan bazı değişiklikler aldı. AP Mine'ın, Firestorm'daki piyadelere hasar vermemesine neden olmayan hatası düzeltildi. Recon sınıfında cıvata etkili tüfeklerin namlu çıkış hızına da bazı değişiklikler uygulandı:

Ayrıca bakınız

Ghost Recon Breakpoint
Gaming 27 Şubat 2020 2 dk okuma

Ghost Recon: Breaking Point’in Çok Beklenen Sürükleyici Modu Gecikti

Ross Tüfeği: 600'den 750'ye

Tip 99: 600'den 750'ye

Artık tespit edilen düşmanlar mini haritada Ok olarak gösterilmiyor ve ayrıca göstermek yön. Şimdi elmas şekillerine geri döndüler. Konsolda bulunan oyuncular için hızlı yakınlaştırmanın gücünü değiştirme seçeneği eklendi. Hatta bazı oyuncular için 'Araç Buster' savaş rolünün kilidini açmamasına neden olan hatayı bile düzelttiler. Bu güncelleme oyuna çok şey getiriyor ve bundan sonra güncellemede daha fazlası gelecek.